رافائل وینولی، یکی از معماران معروف جهان در قرن 20 و 21

0
1165
تبلیغات

رافائل وینولی معمار برجسته اروگوئه ای، یکی از معماران معروف جهان، در عصر حاضر است. تا به امروز او تعداد زیادی اثر معماری خارق العاده از خود به جای گذاشته و موفق شده است در رقابت ها و مسابقات طراحی، عناوین و جوایز متعددی کسب کند. از نکات قابل توجه در مورد فعالیت حرفه ای رافائل وینولی، می توان به تنوع پروژه های انجام شده توسط او اشاره کرد. تا به حال پروژه هایی مانند مراکز مهم هنری، دادگاه ها، موزه ها، سالن های ورزشی، هتل ها، بیمارستان ها و مجتمع های مسکونی و تجاری توسط او و شرکتش به انجام رسیده است. در ادامه، به صورت خلاصه با زندگینامه رافائل وینولی آشنا خواهیم شد و دو پروژه موفق او را بررسی خواهیم کرد.

معماران معروف

خلاصه ای از زندگی نامه معمار برتر و معروف اروگوئه ای، رافائل وینولی

رافائل وینولی در سال 1944 در شهر منته ویدئو اروگوئه متولد شد. او جهت گذراندن تحصیلات دانشگاهی و آکادمیک در زمینه معماری، وارد دانشگاه بوینس آیرس شد و موفق شد مدرک لیسانس خود را در این دانشگاه دریافت کند. یک سال پس از آن نیز توانست مدرک فوق لیسانس خود را از دانشکده معماری و شهرسازی دریافت کند. او پس از دوره لیسانس خود، به همراه شش نفر دیگر شرکت معماری را تاسیس می کند که در این شرکت آن ها توانستند ماموریت و پروژه های مهم و قابل توجهی را با موفقیت و در زمان کوتاه به انجام برسانند. نتیجه این فعالیت ها، آن ها را تبدیل به یکی از بزرگ ترین فعالان معماری در منطقه آمریکای جنوبی کرد.

در سال 1978 رافائل وینولی و خانواده اش به آمریکا مهاجرت کردند و پنج سال بعد از آن در نیویورک، او شرکت معماری به نام خود را، تاسیس کرد. اولین پروژه کاری معروف او دانشگاه عدالت کیفری جان جی (John Jay) است که در نیویورک قرار دارد. بعد از آن او در سال 1989 در رقابت بین المللی طراحی مجتمع بین المللی توکیو شرکت کرد و موفق شد در این رقابت برنده شود. پروژه ای که هفت سال پس از طراحی به اتمام رسید و خیلی از مردم ژاپن آن را مهم ترین مجتمع فرهنگی در ژاپن می دانند. در ادامه این دو پروژه معماری او را بررسی خواهیم کرد.

معماران معروف

<< دانشگاه عدالت کیفری جان جی در نیویورک >>

معماران معروف

<< مجتمع بین المللی توکیو >>

اولین پروژه معماری معروف رافائل وینولی در نیویورک، دانشگاه عدالت کیفری جان جی

اولین پروژه معروف او که دانشگاهی در نیویورک است، با چالشی برای حفظ نمای تاریخی ساختمان اصلی مقابل بود که از این رو، طراحی و اجرای این پروژه را با مشکل روبرو می کرد. این دانشگاه یک بنای تاریخی بسیار مهم است که در سال 1903 ساخته شده است. از طرف دیگر مسئولان دانشگاه نیاز به فضای بیشتر آموزشی دارند تا بتوانند تعداد دانشجوها را افزایش دهند. پس هدف اصلی این پروژه افزایش فضای آموزشی با حفظ نمای تاریخی ساختمان بود. رافائل وینولی با طراحی و معماری خود این نیاز را بر طرف کرد. او در این طرح از نور طبیعی (Sky-lit) در سالن مرکزی استفاده و فضا و امکانات مختلفی مانند بزرگ ترین کتابخانه عدالت کیفری، کلاس های دانشگاه، اتاق اساتید و پرسنل دانشگاه، سینما و سالن نمایش، استخر شنا و باشگاه ورزشی را به این بنا اضافه کرد.

معماران معروف

معماران معروف

معماران معروف

معماران معروف

معماران معروف

معماران معروف

معروف ترین مجتمع فرهنگی در ژاپن با معماری خارق العاده رافائل وینولی، مجتمع بین المللی توکیو

مجتمع بین المللی توکیو یک مجتمع منحصر به فرد فرهنگی است که در آن نمایش های موزیکال و تئاتر، کنفرانس ها، نمایشگاه های مختلف تجاری و نشست های داد و ستدی انجام می گیرد. اجرای این پروژه به دستور شهردار توکیو انجام شد و یکی ازاهداف اصلی آن ها، این بود که عموم مردم دسترسی سریع و آسان به این مجموعه داشته باشند. در نتیجه محل ساخت این بنا، در نزدیکی بزرگراه چهار بانده و در بین دو ایستگاه شلوغ مترو توکیو انتخاب گردید.

در سال 1989 اولین رقابت بین المللی طراحی معماری در ژاپن برای ساخت این بنا برگزار شد که طراحی رافائل وینولی در این رقابت، انتخاب گردید. این بنا شامل دو سالن جهت نمایش تئاتر، بیشتر از شش هزار متر مربع فضای نمایشگاهی، تعداد زیادی اتاق کنفرانس، رستوران، فروشگاه و امکانات دیگر است. سالن اصلی این مجتمع دارای 60 متر دیوار شیشه ای و استیل در محل غرب مجموعه است که در نوع خود منحصر به فرد است.

معماران معروف

معماران معروف

معماران معروف

معماران معروف

معماران معروف

معماران معروف

معماران معروف


مطالب مرتبط: 

لوکوربوزیه و 12 درس معماری مدرن که می توان از او یاد گرفت – قسمت اول

سیزده ساختمان نمادین که توسط فرانک گری طراحی شده است – قسمت اول

معرفی معمار مشهور جهان، استفان آنتونی

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید