انواع میز جلو مبلی چه هستند؟
چه مدل میزهای جلو مبلی در بازار وجود دارد؟
هر یک از این میزها چه کاربردی دارند و برای چه فضا و دکوراسیونی مناسبند؟
همان طور که خیلی خوب می دانید، فروشگاه های مبلمان، پر از انواع و اقسام میزهای جلو مبلی هستند. تنوع زیادی که شما را در انتخاب و خرید آن ها سردرگم می کنند.
اما خوشبختانه این مشکل راه حل دارد. در واقع شما می توانید این سردرگمی و تنوع بالا را با گروه بندی میزهای جلو مبلی به دسته های خاص و منطقی، از بین ببرید.
بنابراین برای کمک به شما عزیزان، در این مطلب قصد دارم انواع جلو مبلی را بر اساس شکل، سبک، جنس و مدل و کاربرد هر کدام از آن ها را معرفی کنم. پس با من همراه باشید.
انواع میزهای جلو مبلی چه هستند؟
1. میزهای جلو مبلی بر اساس سبک طراحی آن ها:
باید بدانید که میزهای جلو مبلی بر اساس سبک، به دو دسته کلاسیک و مدرن تقسیم بندی می شوند:
– جلو مبلی کلاسیک:
توجه داشته باشید که میزهای کلاسیک، جزئیات و ظریف کاری بسیاری دارند. معمولا پایه این میزها قوس و انحنا دارد و در بخش های مختلف آن منبت کاری و حکاکی انجام شده است.
با این ویژگی هایی که توضیح دادم، این جلو مبلی ها به دکوراسیون منزلتان جلوه ای رسمی و سلطنتی می دهند. پس بهتر است که از آن ها در پذیرایی و محیط هایی که دکوراسیون کلاسیک دارند، استفاده کنید.
مطلب مرتبط: سبک دکوراسیون کلاسیک – معرفی 8 اصل برای طراحی کلاسیک منزلتان!
– جلو مبلی مدرن و امروزی:
در مقابل، میزهای مدرن و امروزی جزئیات و ظریف کاری های اضافه ای ندارند و ظاهر آن ها ساده و بی آلایش تر از میزهای کلاسیک است.
پس با توجه به این ویژگی ها، از این نوع میزها می توانید در سبک دکوراسیون مدرن و امروزی و محیط های خودمانی و صمیمی، مثل نشیمن استفاده کنید.
2. میزهای جلو مبلی بر اساس شکل طراحی آن ها:
– میز جلو مبلی مستطیلی و بیضی:
میزهای مستطیلی و بیضی، یکی از پر استفاده ترین میزها در نشیمن و پذیرایی خانه های ایرانی هستند. چرا که با طول بلندی که دارند، دسترسی به خانواده و مهمان هایتان به آن را آسان تر می کند.
نکته: اگر کودک دارید، پیشنهاد می کنم که به جای میز مستطیلی، از میز بیضی استفاده کنید. چرا که این نوع میز گوشه ندارد و برای کودکان خطر کمتری دارد.
نکته: اگر نشیمن و پذیرایی مستطیل شکل دارید و یا مبل هایتان را مانند تصویر زیر مقابل هم چیدمان کرده اید، پیشنهاد می کنم که از میز جلو مبلی مستطیل یا بیضی استفاده کنید.
چون تقریبا با این کار، تمام افراد به میز، دسترسی یکسانی خواهند داشت.
– میز جلو مبلی مربع یا دایره ای:
بیشترین کاربرد میزهای مربع و دایره ای در جلو مبل های L و یا چیدمان مبل ها به صورت L است. پس اگر چنین مبلمانی و چیدمانی دارید، بهتر است که از این نوع میزها استفاده کنید.
نکته: یادتان باشد که طول میز جلو مبلی، از طول مبلی که جلوی آن قرار دارد، نباید بیشتر باشد. در واقع طبق پیشنهاد طراحان داخلی، این اندازه بهتر است که بین 2/1 (یک دوم) تا 4/3 (سه چهارم) طول مبل باشد.
3. میزهای جلو مبلی بر اساس جنس و متریال ساخت آن ها:
باید بدانید که میزهای جلو مبلی از انواع جنس های چوبی، شیشه ای، فلزی و سنگی و یا تلفیقی از آن ها ساخته می شوند و در بازار موجود هستند.
در واقع شما برای انتخاب آن ها هم باید به سبک دکوراسیون خانتان و هم به نحوه نگهداری آن ها دقت کنید که در ادامه هر یک را توضیح داده ام.
– جلو مبلی های چوبی:
همان طور که می دانید، رایج ترین و متنوع ترین متریال ساخت میز، چوب است. همچنین کیفیت و قیمت این میزها، کاملا به نوع چوبی که در آن ها به کار رفته است، بستگی دارد.
توجه داشته باشید که جلو مبلی های چوبی، به خاطر ماهیت صلب و جامدی که دارند، بیشتر برای فضاهای بزرگ مناسب هستند.
نکته: اگر فضای کوچکی دارید و حتما می خواهید، جنس میز چوب باشد، پیشنهاد می کنم که نوع ظریف و پایه دار را خریداری کنید تا محیط را کوچک تر نکند.
– میزهای شیشه ای:
میزهای شیشه ای، پایه ای فلزی یا چوبی دارند و بر اساس نوع طراحی هم می توانند جلوه ای مدرن یا کلاسیک به دکور خانتان دهند.
نکته: جلو مبلی های شیشه ای به خاطر جنس شفافی که دارند، برای محیط های کوچک بسیار مناسب می باشند و آن را دلبازتر نشان می دهند.
– میزهای سنگی:
اگر می خواهید، نشیمن و پذیراییتان جلوه ای لوکس داشته باشد، یکی از بهترین انتخاب هایتان می تواند که جلو مبلی سنگی یا طرح سنگ باشد.
این میزها نیز با توجه به نوع طراحی که دارند، هم در دکوراسیون مدرن و هم کلاسیک قابل استفاده هستند.
4. میزهای جلو مبلی بر اساس مدل:
– جلو مبلی کشودار و چند طبقه:
اگر از اکسسوری و وسایل زیادی برای چیدمان و تزیین میز جلو مبلی منزلتان می خواهید استفاده کنید، بهتر است که سراغ میزهای کشو دار یا چند طبقه بروید.
– میزهای چند تکه:
باید بدانید که میزهای ساده و یک تکه، اغلب برای نشیمن و پذیرایی های بزرگ مناسب نیستند و دسترسی به آن ها آسان نیست.
در این شرایط می توانید از جلو مبلی های چند تکه ای که زیر هم قرار می گیرند استفاده کنید و در مواقع پذیرایی، آن ها را جلو مبل های مختلف قرار دهید.
– میزهای چرخان:
یکی دیگر از گزینه هایی که برای میز جلو مبل دارید، انتخاب مدل چرخان هست. این مدل پذیرایی کردن را برایتان خیلی آسان می کند و با چرخاندن صفحه می توانید به راحتی به تمام ظروف روی آن دسترسی داشته باشید.
همان طور که در این مطلب خواندید، تنوع میز جلو مبلی بسیار زیاد است. پس برای این که انتخاب اصولی و درستی داشته باشید، از دسته بندی و نکاتی که معرفی کردم، استفاده کنید و نوع میز مناسبی برای پذیرایی و نشیمن خانتان خریداری کنید.
همچنین اگر سوالی دارید، می توانید آن را در انتهای این صفحه مطرح کنید تا با کمال میل به آن پاسخ دهم.
مطالب مرتبط:
– تزیین میز جلو مبلی با 9 نکته کلیدی و مهمی که باید رعایت کنید!
– نحوه انتخاب میز جلو مبلی – راهنمای کاربردی برای نشیمن و پذیرایی منزلتان!