علاوه بر نقش و نگار زیبا، فرش آشپزخانه با بافت نرمی که دارد، راه رفتن و کار کردن طولانی مدت روی کفپوش سخت چوبی یا سرامیکی را برایتان قابل تحمل و ممکن می کند.
در واقع همین ویژگی های مثبت است که فرش را عضو جدا نشدنی دکوراسیون آشپزخانه منزلمان کرده است.
اما همان طور که می دانید، فرش در آشپزخانه بیشتر از هر مکان دیگری در معرض لک و کثیفی و رطوبت قرار دارد و به همین دلیل در فواصل کوتاه تری نیاز به شست و شو پیدا می کند.
پس باید مدل فرشی را انتخاب کنیم که به آسانی شست و شو و تمیز شود. همچنین اندازه و شکل آن باید به گونه ای باشد که سطح مورد نیازمان را برای کار کردن پوشش دهد و رنگ و طرح آن، با دکور آشپزخانمان هماهنگ باشد.
این ها موضوعاتی هستند که در انتخاب فرش مناسب برای آشپزخانه باید مد نظر داشته باشید که در ادامه نکات مرتبط به آن ها را می خواهم آموزش دهم.
البته در آخر هم 40 مدل گلیم فرش، فرش دولایه و فرش ماشینی شیک را که در آشپزخانه می توانید پهن کنید را به همراه قیمت و مشخصات معرفی می کنم.
اگر هر یک از آن ها مورد پسندتان بود، روی دکمه خرید و اطلاعات بیشتر کلیک کنید تا به صفحه فروشنده اینترنتی بروید.
نکته: برای دسترسی آسان به بخش های مختلف این مطلب، از فهرست زیر می توانید کمک بگیرید.
همچنین باید بگویم غالب فرش هایی که معرفی کرده ام، ابعاد متنوعی دارند که هنگام خرید، سایز مد نظرتان را می توانید انتخاب کنید.
– نکات لازم برای انتخاب نوع فرش مناسب آشپزخانه:
1. انتخاب فرش با قابلیت شست و شوی آسان
– خرید اینترنتی و قیمت انواع فرش مخصوص آشپزخانه:
نکات لازم برای انتخاب نوع فرش مناسب آشپزخانه:
1. فرشی که قابلیت شست و شوی آسانی دارد، بخرید!
به طور معمول فرش های بدون پرز، هم کثیفی کمتری به خود جذب می کنند و هم به خاطر وزن سبکی که دارند، شست و شویشان آسان است. به همین دلیل گلیم فرش ها گزینه بسیار پر طرفداری برای آشپزخانه به حساب می آیند.
اما بعد از گلیم فرش، گزینه ای که می توانم معرفی کنم، فرش دو لایه است. باید بدانید که لایه رویی این فرش ها پارچه طرح فرشِ لطیف و کم ضخامت است که می توانید آن را از لایه ضخیم و ضد لغزش زیرین جدا کنید و در لباس شویی بشویید.
ولی در حالتی که به دنبال فرش های ماشینی معمولی هستید، پیشنهاد می کنم که آن ها را از نوع قابل شست و شو و ترجیحا از جنس پنبه پلی استر، اکریلیک و پلی پروپیلن بخرید. چرا که لک را از این نوع جنس فرش ها راحت تر می توان از بین برد.
نکته: اگر فرش ماشینی یا گلیم فرش روی کف آشپزخانه سُر می خورد، حتما از پد مخصوص زیر آن ها استفاده کنید تا مانع لغزیدن آن شود.
2. بر اساس طراحی آشپزخانه، شکل و ابعاد فرش را تعیین کنید!
مطمئنا در هر آشپزخانه ای با توجه به نوع طراحی که دارد، از فرش با شکل و اندازه متفاوت باید استفاده کرد. شما قبل از خرید باید با در نظر گرفتن شکل آشپزخانه، ابعاد کف را اندازه بگیرید و نزدیک ترین سایز فرشی که آن را به خوبی پوشش می دهد را تهیه کنید.
پیشنهاد می کنم برای راهنمایی بیشتر، از تصویر زیر کمک بگیرید:
همان طور که در بالا مشاهده کردید، در آشپزخانه با طراحی خطی، موازی و جزیره، از فرش های کناره می توانید استفاده کنید و برای آشپزخانه اُپن، U یا L شکل، فرش یا قالیچه های مستطیلی مناسبند.
نکته: توجه داشته باشید لازم نیست که فرش تمام کف آشپزخانه را پوشش دهد و می توانید ابعاد آن را به گونه ای انتخاب کنید که حداقل 10 تا 15 سانتیمتر با کابینت یا دیوار فاصله داشته باشد.
3. رنگ و طرح فرش را بر اساس جلوه آشپزخانه انتخاب کنید!
امروزه بیشتر آشپزخانه ها کوچک و با کابینت های مدرن طراحی می شوند. اگر چنین آشپزخانه ای دارید، پیشنهاد می کنم که فرش ساده یا با طرح محو کف آن را بپوشانید تا شلوغ و کوچک جلوه نکند.
اما در مقابل، پهن کردن فرش های پر نقش و نگار و سنتی در آشپزخانه های بزرگ با کابینت های کلاسیک، هیچ مانعی ندارد.
در مورد رنگ هم به ترکیب رنگی به کار رفته در آشپزخانه دقت کنید. اگر جلوه آرامش بخش و هماهنگ را می پسندید، رنگ زمینه فرش را مشابه با کفپوش یا کابینت ها انتخاب کنید.
اما اگر می خواهید محیط آشپزخانه را از یکنواختی خارج کنید، می توانید فرشی بخرید که رنگ های شاد و جسورانه و متضاد در آن به کار رفته باشد.
خرید اینترنتی و قیمت انواع فرش مخصوص آشپزخانه:
1. گلیم فرش:
2. فرش دو لایه:
3. فرش و قالیچه ماشینی:
مطالب و پیشنهادات مرتبط:
– تزیین دیوار آشپزخانه – 5 ایده بینظیر برای دیزاین دیوار آشپزخانه!
– معرفی 8 باید و نباید برای دکوراسیون آشپزخانه کوچک منزلتان!
– گالری کابینت آشپزخانه مدرن – مدل های شیک و زیبا برای ایده دکور منزلتان!