در این مطلب می خواهم شما را با یکی از چالش انگیزترین ترکیب رنگی های کابینت آشپزخانه آشنا کنم:
ترکیب دو کابینت قرمز و مشکی یا کابینت قرمز و طوسی!
چرا گفتم این ترکیب چالش برانگیز است؟
چرا که قرمز رنگی جسورانه و تند است و باید از آن در فضای داخلی، به صورت محتاطانه استفاده کنید.
مشکی و برخی از طیف های طوسی هم رنگ هایی تیره هستند که استفاده نادرست از آن ها، یک فضای دلگیر و غم زده ایجاد می کند.
حالا فرض کنید بخواهید ترکیب این دو رنگ را برای کابینت ها به کار ببرید و آن ها را تبدیل به رنگ غالب آشپزخانتان کنید!
اگر مورد پسندتان نشود، چه؟ یا باید زمان و هزینه ای را صرف تغییر رنگ آن ها کنید. یا باید با جلوه بد و غیرقابل تحمل آن ها بسازید.
اما خوشبختانه دچار نشدن به چنین شرایط بدی، چاره دارد:
ابتدا باید ببینید که آیا آشپزخانتان برای ترکیب کابینت های قرمز و طوسی و مشکی مناسب است یا خیر؟
اگر پاسخ مثبت بود، باید سراغ برخی طیف های قرمز و طوسی بروید که برای کابینت ها مناسب باشند. سپس باید محل نصب این کابینت ها را به درستی تعیین کنید و از رنگ هایی در آشپزخانه استفاده کنید که فضا را متعادل کنند.
تمام این مواردی که به آن ها اشاره کردم را در ادامه مطلب می خواهم به صورت کامل توضیح دهم تا از آن ها کمک بگیرید و آشپزخانتان را به زیبایی دکور کنید.
همچنین برای ایده های بیشتر، در انتهای صفحه، گالری تصاویر این مدل کابینت ها را قرار داده ام. با من همراه باشید.
– ترفندهای اجرای کابینت قرمز و مشکی و طوسی
چگونه آشپزخانه با کابینت قرمز و طوسی و مشکی داشته باشیم؟
1. به ویژگی های فضای آشپزخانتان دقت کنید:
از آن جا که کابینت های قرمز و مشکی و طوسی، از رنگ های تیره تشکیل شده اند و کابینت ها سطح زیادی از فضای آشپزخانه را پوشش می دهند، به هیچ عنوان از این ترکیب رنگی برای آشپزخانه های کوچک و کم نور نباید استفاده کنید.
پس اگر آشپزخانتان کوچک است، پنجره های بزرگی ندارد و نور خورشید به آن وارد نمی شود، بهتر است که سراغ این رنگ کابینت ها نروید.
2. این ترکیب رنگی را برای آشپزخانه های مدرن به کار ببرید:
نکته دیگری که باید به آن دقت کنید، مدرن یا کلاسیک بودن کابینت هاست. یادتان باشد که کابینت های قرمز و طوسی و مشکی، در آشپزخانه ای با طراحی مدرن و امروزی، بهتر جلوه می کنند.
پس در آشپزخانه به سبک کلاسیک، از این رنگ ها برای کابینت ها استفاده نکنید.
3. طیف های رنگی مناسب را برای کابینت ها انتخاب کنید:
قرمزی که برای کابینت های می خواهید استفاده کنید، نباید خالص باشد. در واقع باید سراغ طیف های تیره قرمز بروید که در آن طوسی و مشکی وجود داشته باشد.
توجه داشته باشید که طیف های تیره قرمز، نسبت به قرمز خالص، بهتر با رنگ های دیگر ست می شوند و از آن ها به مدت طولانی به عنوان کابینت آشپزخانه می توانید استفاده کنید.
بعد از انتخاب طیف قرمز، باید بین مشکی یا طوسی، یکی را انتخاب کنید. اگر آشپزخانه دلباز می خواهید، مثل تصویر زیر، طیف های روشن طوسی را برای کابینت ها انتخاب کنید.
اما اگر می خواهید آشپزخانتان یک محیط دراماتیک و منحصر به فرد داشته باشد، کابینت های طوسی تیره یا مشکی را در کنار کابینت های قرمز به کار ببرید.
4. چینش کابینت ها را به درستی انجام دهید:
بعد از انتخاب طیف های قرمز و طوسی، در این مرحله باید بر اساس نوع آشپزخانه ای که دارید، نحوه چینش رنگ کابینت ها را انتخاب کنید.
برای این کار حالت های زیر را در نظر بگیرید:
– دو ردیف کابینت با دو رنگ متفاوت:
در این نوع چینش کابینت ها، کابینت های ردیف پایینی را به یک رنگ و کابینت های ردیف بالا را باید به رنگ دیگر انتخاب کنید. این که کابینت های مشکی یا طوسی بالا باشد یا کابینت های قرمز، به سلیقه خودتان بستگی دارد.
نکته: اگر آشپزخانه ای با سقف بلند دارید، می توانید این ویژگی مثبت را با نصب کابینت های قرمز در بالا، ببیشتر به چشم بیاورید. چرا که قرمز در کنار طوسی و مشکی، چشم را به خود جذب می کند و با این ترفندی که معرفی کردم، ارتفاع بلند سقف بیشتر دیده می شود.
– طراحی آشپزخانه با کابینت های پلکانی:
اگر می خواهید کابینت های قرمز را در آشپزخانتان به صورت محدودتر استفاده کنید، پیشنهاد می کنم طراحی کابینت ها را به صورت پلکانی سفارش دهید.
همان طور که در تصویر زیر می بینید، در این نوع طراحی، عمق یک ردیف از کابینت ها نسبت به کابینت های دیگر، کم تر است و شما می توانید این کابینت های کم عمق تر را قرمز انتخاب کنید.
– آشپزخانه اپن یا جزیره دار:
اگر آشپزخانه اپن یا جزیره دار دارید، چینش کابینت ها را به صورتی انجام دهید که کابینت های دیواری، مشکی یا طوسی و کابینت های اپن یا جزیره، قرمز باشند.
– آشپزخانه با کابینت پنتری:
اگر قصد دارید که در طراحی آشپزخانتان فضای مخصوص پنتری نیز وجود داشته باشد، می توانید با دو رنگ کابینت متفاوت، فضای پنتری را از کابینت های معمولی جدا کنید.
برای مثال در تصویر زیر، کابینت های معمولی، قرمز و کابینت های پنتری، مشکی انتخاب شده اند.
5. با سفید و قهوه ای فضا را به تعادل بکشانید:
زمانی که رنگ های غالب یک فضا تیره هستند، باید آن را با رنگ های روشن به تعادل بکشانید. پیشنهاد من در آشپزخانه با کابینت قرمز و طوسی و مشکی، رنگ سفید و طیف های قهوه ای روشن است که می توانید آن ها در کاشی بین کابینتی، صفحه روی کابینت، کفپوش و مبلمان دیگر به کار ببرید.
و در آخر…
همان طور که مطالعه کردید و تصاویر را دیدید، برای اجرای کابینت های قرمز و مشکی و طوسی باید ترفندهای خاصی را بلد باشید.
اگر این رنگ کابینت ها را پسندیدید، از ترفندهایی که آموزش دادم استفاده کنید و با ایده گرفتن از گالری تصاویر زیر، آشپزخانتان را زیبا و اصولی دکور کنید.
همچنین پیشنهاد میکنم که قبل از اجرا و سفارش کابینت ها، آشپزخانه منزلتان را طراحی و سه بعدی سازی کنید. حالا چرا سه بعدی سازی؟
- اول این که قبل از اجرا و با کمترین هزینه، می توانید شبیه سازی دقیق آشپزخانتان را ببینید.
- بعد از اون می توانید ترکیب رنگی های مختلف کابینت ها را ببینید و با کمترین ریسک، رنگی که دوست دارید را برای کابینت ها انتخاب کنید.
- با این کار جانمایی یخچال، سینک و گاز در آشپزخانه مشخص می شود و می توانید بر اساس نیازتان، یونیت های سوپری را هم مشخص کنید.
- در نتیجه اجرای کابینت های آشپزخانه منزلتان به آن چه که در ذهن دارید بسیار نزدیک خواهد شد و از صرف هزینه های غیر قابل پیشبینی جلوگیری می کنید.
این نکته را هم اضافه کنم که تیم طراحی داخلی مدیا دکور، خدمات طراحی و سه بعدی سازی هم دارد و روی ما برای این کار می توانید حساب کنید. برای اطلاع از خدمات ما می توانید روی لینک زیر کلیک کنید.
– طراحی آنلاین کابینت آشپزخانه + آشپزخانه منزلت رو قبل از اجرا مثل واقعیت ببین!