بررسی معماری و ساخت موزه هنر دنور

0
2772
تبلیغات

موزه هنر دنور از دو ساختمان قدیمی و جدید تشکیل شده است که توسط یک پل شیشه ای به یک دیگر متصل می شوند. این مجموعه در سال 2006 گسترش پیدا کرد و به غیر از نمایشگاه هنرهای مدرن، امکانات و بخش های رفاهی دیگری نیز به این مجموعه اضافه شد. ساختمان جدید موزه دنور دارای نمای بیرونی خاصی است که دیدن آن برای بازدید کنندگان بسیار جذاب و حیرت انگیز است. در ادامه مطلب به معرفی موزه هنر دنور خواهیم پرداخت و به صورت خلاصه معماری و ساخت آن را بررسی خواهیم کرد، با ما همراه باشید.

موزه هنر دنور

– معرفی موزه هنر دنور

ساختمان قدیمی موزه هنر دنور در سال 1971 توسط معمار ایتالیایی به نام جیو پونتی طراحی شد که همچنان به عنوان موزه اصلی از آن استفاده می شود. 35 سال بعد، در سال 2006، موزه هنر دنور گسترش پیدا کرد و 146 هزار فوت مربع به این بنا اضافه شد که وسعت مجموعه موزه دو برابر شد. در پروژه گسترش موزه دنور، یک ساختمان جداگانه به این مجموعه اضافه شد که از طریق پل شیشه ای 100 فوتی به موزه قدیمی متصل می شود. ناگفته نماند که ساختمان جدید بعد از این که فردریک سی همیلتون در سال 1994 رئیس موزه هنر دنور شد، به نام او نام گذاری شد. ساخت ساختمان همیلتون از سال 2003 آغاز شد و بعد از یک سال، ستون های فولادی این بنا نصب شدند. ساختمان همیلتون دارای نمای خارجی از جنس تیتانیوم می باشد که نصب آن از اواسط سال 2004 شروع شد.

موزه هنر دنور

<< ساختمان قدیمی موزه هنر دنور >>

موزه هنر دنور

<< ساختمان جدید موزه هنر دنور >>

موزه هنر دنور

<< دو ساختمان از طریق پل شیشه ای به یکدیگر متصل می شوند >>

– معماران ساختمان همیلتونِ موزه هنر دنور

استودیو دنیل لیبسکیند در سال 2000 به عنوان معمار اصلی این پروژه بعد از رقابت با 40 گروه معماری دیگر، انتخاب شد. مدت کوتاهی بعد این استودیو قرارداد مشارکتی با شرکت معماری دیویس امضا کرد تا با همکاری یکدیگر طراحی ساختمان همیلتون و مجموعه اطراف آن را انجام دهند.

موزه هنر دنور

<< اولین کانسپت موزه هنر دنور توسط دنیل لیبسکیند >>

– امکانات ساختمان همیلتونِ موزه هنر دنور

ورودی اصلی موزه هنر دنور، ساختمان همیلتون می باشد که در این ساختمان فروشگاه، کافی شاپ، سالن تئاتر و یک بام سبز با چشم اندازی به فضای اطراف، وجود دارد. به علاوه آثار هنری مدرن و معاصری مانند مجموعه های معماری و طراحی و آثار هنر اقیانوسی در این ساختمان به بازدیدکنندگان نمایش داده می شود.

موزه هنر دنور

<< ورودی ساختمان همیلتون موزه دنور >>

موزه هنر دنور

<< بام سبز موزه هنر دنور >>

– معماری ساختمان همیلتونِ موزه هنر دنور

معماری ساختمان هیمیلتون بسیار خاص می باشد. نمای بیرونی ساختمان هیمیلتون دارای شکل تندیسی است که با ورق های تیتانیوم پوشیده شده است و با ساختمان های اطراف همخوانی و هماهنگی دارد. ساختمان همیلتون از مجموعه دیوارهای مسطحی تشکیل می شود که در کنار هم، اشکالی با خطوط شکسته و زاویه دار را ایجاد کرده اند. بخش نوک تیز و زاویه دار ساختمان همیلتون در بالای پل شیشه ای و یکی از خیابان های مجاور موزه قرار گرفته است. همچنین یک لابی وسیع با سقف شیشه ای در قلب ساختمان تعبیه شده است که ورودی پل شیشه ای در آن قرار دارد. از طریق این پل می توان به رستوران و ساختمان خاکستری قدیمی موزه، دسترسی پیدا کرد. معماران ساختمان همیلتون برای نمای خارجی و فضای داخلی این بنا از عناصر قابل توجه و چشم گیری مانند پنل های تیتانیومی، شیشه و گرانیت استفاده کرده اند که معماری این بنا را بسیار زیبا کرده است.

موزه هنر دنور

موزه هنر دنور

موزه هنر دنور

موزه هنر دنور

موزه هنر دنور

موزه هنر دنور

موزه هنر دنور

تمام مجموعه موزه هنر دنور دارای فضایی بیش از 350 هزار فوت مربع است و دنیل لیبسکیند برای این مجموعه، پارکینگ پنج طبقه با ظرفیت 1000 ماشین و 270 هزار فوت مربع فضای فروشگاهی و اقامتی نیز طراحی کرده است. اگر بخواهیم از دیگر امکانات این مجموعه بگوییم، باید به تالار نمایش 300 نفری، گالری نمایشی مخصوص، بخش مخصوص حفظ و انبار آثار هنری، نمایشگاه های دائمی، آشپزخانه و کافی شاپ موزه هنر دنور اشاره کنیم.

– ساخت ساختمان همیلتونِ موزه هنر دنور

در ساخت موزه دنور 2740 تن فولاد، 230 هزار فوت مربع ورق تیتانیوم و 7400 یارد مکعب بتن به کار رفته است. سه عدد از بزرگ ترین تیرهای فولادی این بنا، 60 فوت طول دارند که یک کارخانه فولاد بلژیکی آن ها را تولید کرد. پیمانکارانِ ساخت بنای جدید موزه، قبل از نصب تیرها، از یک برنامه کامپیوتری سه بعدی پیشرفته برای تعیین موقعیت هر یک از آن ها استفاده کردند. همچنین برای اینکه ساختمان همیلتون ایمن و مقاوم ساخته شود، 116 ستون فولادی و بتنی به روی فوندانسیون ساختمان تعبیه شد. ناگفته نماند که به خاطر شکل زاویه دار ساختمان همیلتون، در ابتدا این بنا نشتی داشت که این مشکل توسط پیمانکاران ساخت بر طرف شد.

موزه هنر دنور

موزه هنر دنور

پروژه گسترش موزه هنر دنور، اولین طراحی سازه ای توسط دنیل لیبسکیند بود که با موفقیت به اتمام رسید.


مطالب مرتبط:

– موزه گوگنهایم، اثری از فرانک گری که اقتصاد شهر بیلبائو را متحول کرد

– طراحی و معماری سالن کنسرت والت دیزنی

– خانه رقصان و هر آن چه که در مورد معماری عجیب و تاریخچه آن باید بدانید!

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید