زندگی نامه و بررسی ویژگی های معماری دنیل لیبسکیند

0
3411
تبلیغات

دنیل لیبسکیند معمار معاصر و برجسته یهودی است که در سال 1946 در لهستان به دنیا آمده است. او تا به حال آثار معماری معروف و پروژه های موفقی مانند موزه یهود برلین، را به انجام رسانده است که این پروژه ها باعث شهرت جهانی وی شده است. در ادامه قصد داریم زندگینامه دنیل لیبسکیند و ویژگی های طراحی و معماری او را بصورت خلاصه توضیح دهیم. با ما همراه باشید.

دنیل لیبسکیند

زندگینامه دنیل لیبسکیند

– زمان کودکی تا دوران تحصیل دنیل لیبسکیند

دنیل لیبسکیند بعد از جنگ جهانی دوم در لهستان به دنیا آمد. پدر و مادر او از بازماندگان یهودی حادثه هلوکاست بودند. دنیل لیبسکیند در زمان کودکی یک نوازنده با استعداد بود، اما بعد از اینکه خانواده اش در سن 13 سالگی او به نیویورک مهاجرت کردند، او در مسیر معماری قرار گرفت. دنیل لیبسکیند مدرک لیسانس معماری خود را از دانشگاه کوپر یونیون نیویورک و مدرک کارشناسی ارشد در رشته تاریخ و تئوری معماری را از دانشگاه اسکس انگلیس، دریافت کرد.

دنیل لیبسکیند

<< عکسی از دوران کودکی دنیل لیبسکیند >>

– دوران کاری دنیل لیبسکیند

در دوران کاری دنیل لیبسکیند، به دنبال انتصاب وی به عنوان مدیر برنامه ریزی سایت مرکز تجارت جهانی، او دفتر مرکزی شرکت خود را در سال 2003 به نیویورک انتقال داد. دنیل لیبسکیند در حال حاضر یکی از بهترین معماران جهان محسوب می شود که تا به حال پروژه های مختلفی را با موفقیت به اتمام رسانده است. در سال 2012 دنیل لیبسکیند استودیو طراحی صنعتی خود را تاسیس کرد که تا به امروز پروژه های متنوعی را در بیشتر از ده کشور مختلف انجام داده است. به غیر از موزه یهود برلین و طرح جامع مرکز تجارت جهانی که دنیل لیبسکیند طراحی آن را انجام داده است، پروژه های معروف دیگر او شامل گسترش موزه هنر دنور، گسترش موزه سلطنتی اونتاریو و موزه جنگ شمال در منچستر انگلیس می باشد.

دنیل لیبسکیند

<< موزه هنر دنور >>

دنیل لیبسکیند

<< موزه سلطنتی اونتاریو >>

دنیل لیبسکیند

<< موزه جنگ شمال در منچستر >>

ویژگی های طراحی و معماری دنیل لیبسکیند

در دنیای معماری تعداد کمی از طرحان می توانند ادعا کنند که سبک دقیق و واضح تری نسبت به دنیل لیبسکیند دارند. از ویژگی های شناخته شده طراحی دنیل لیبسکیند که در اغلب آثار معماری او دیده می شود، می توان به استفاده از شکل های زاویه دار، سطوح متقاطع و استفاده مکرر از پنجره های اریب اشاره کرد. همچنین او موزه ها و بناهای یادبود، آسمان خراش ها و مراکز خرید معروفی را طراحی کرده است. در ادامه به صورت خلاصه ویژگی های معماری دنیل لیبسکیند را در طراحی هایی که تا به حال انجام داده است، بررسی خواهیم کرد.

– نمونه ای از شکل های زاویه دار در معماری دنیل لیبسکیند

همان طور که قبلا اشاره کردیم یکی از ویژگی های شاخص طراحی و معماری دنیل لیبسکیند، استفاده از شکل های زاویه دار است. یکی از این نمونه ها، طراحی برج اداری سه گانه رم توسط دنیل لیبسکیند است که قصد داردند آن را در آینده بسازند. همان طور که در عکس پایین می بینید این سه برج دارای شکل های زاویه دار هستند و هر یک ارتفاع و ظاهر متفاوتی نسبت به یکدیگر دارند. دنیل لیبسکیند در مورد طراحی خود این چنین می گوید: “هر یک از برج ها مکمل یکدیگر هستند، مانند بلوک های ساختمانی که در کنار هم چیده می شوند و یک بخش واحد را تشکیل می دهند.”

دنیل لیبسکیند

دنیل لیبسکیند

– نمونه ای از سطوح متقاطع در معماری دنیل لیبسکیند

در کنار شکل های زاویه دار، استفاده از سطوح متقاطع در اغلب طراحی های دنیل لیبسکیند دیده می شود. یکی از پروژه های معروف او که در آن استفاده از سطوح متقاطع به خوبی به چشم می خورد، موزه هنر دنور است. دنیل لیبسکیند برای گسترش موزه ی هنر دنور به درخواست فردیک سی همیلتون، ساختمان جدیدی با شکل های زاویه دار و سطوح متقاطع طراحی کرد که به وسیله پل شیشه ای به ساختمان قدیمی متصل می شود.


ما در مطلبی جداگانه معماری و ساخت موزه هنر دنور را بررسی کرده ایم، پیشنهاد می کنیم که این مطلب را مطالعه کنید.

– بررسی معماری و ساخت موزه هنر دنور


دنیل لیبسکیند

دنیل لیبسکیند

دنیل لیبسکیند

– نمونه ای از به کاربردن پنجره های اریب در معماری دنیل لیبسکیند

شاید یکی از معروف ترین نمونه هایی که برای استفاده از پنجره های اریب در معماری دنیل لیبسکیند بتوان مثال زد، موزه یهود برلین باشد. دنیل لیبسکیند طراحی این بنا را بر اساس استفاده از دو خط انجام داده است. یکی استفاده از خطوط زیگزاگ که در طراحی موزه قابل مشاهده است و دیگری استفاده از خطوط مستقیم که در این طراحی قابل مشاهده نیست. در نقاطی که خطوط یکدیگر را قطع می کنند، بخش ها و فضاهای مختلف ساختمان به وجود آمده است. همچنین تقاطع این خطوط باعث شده است که پنجره های اریب در موزه برلین به وجود بیاید و تشخیص طبقات را از بیرون بنا غیرقابل ممکن کرده است.

دنیل لیبسکیند

دنیل لیبسکیند

دنیل لیبسکیند

– نمونه ای از موزه های طراحی شده توسط دنیل لیبسکیند

دنیل لیبسکیند

<< موزه تاریخ ارتش آلمان در شهر درسدن >>

– نمونه ای از آسمان خراش های طراحی شده توسط دنیل لیبسکیند

دنیل لیبسکیند

<< برج های رفلکشن در سنگاپور >>

– نمونه ای از مراکز خرید طراحی شده توسط دنیل لیبسکیند

دنیل لیبسکیند

<< مرکز خرید Westside Bruennen در سوئیس >>

دنیل لیبسکیند

<< مرکز خرید Westside Bruennen در سوئیس >>

دنیل لیبسکیند

<< مرکز خرید Westside Bruennen در سوئیس >>


مطالب مرتبط:

سیزده ساختمان نمادین که توسط فرانک گری طراحی شده است – قسمت اول

بیوگرافی و سبک معماری فرانک لوید رایت

معرفی معمار مشهور جهان، استفان آنتونی

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید