معرفی 2 معیار مهم در انتخاب رنگ اتاق نشیمن

0
1322
تبلیغات

رنگ اتاق نشیمن یا هال خانتان را با چه اساسی می خواهید انتخاب کنید؟ 

شاید مثل خیلی ها علاقه دارید، این کار را به سلیقه خودتان انجام دهید. یا شاید هم از دکور یک خانه فوق العاده، ایده گرفته اید و دقیقا رنگ همان دیوار را می خواهید بزنید.

اما به نظرتان سلیقه و ایده گرفتن از دکوراسیون دیگران، یرای این انتخاب کافی است؟ 

خیر! این دو لازم و تاثیر گذار هستند، ولی کافی نیستند. باید بدانید که یک دکوراتور حرفه ای همیشه به هارمونی و هماهنگی با مبلمان دیگر و میزان نور خورشیدی که وارد فضا می شود، در انتخاب رنگ هال و نشیمن دقت می کند.

در واقع با توجه به این دو موضوع، هم دکوراسیونی زیبا و اصولی ایجاد خواهید کرد و هم خانواده و مهمانانتان از بودن در آن احساس لذت و صمیمیت می کنند.

پس در ادامه با من همراه باشید تا این دو معیار مهم در انتخاب رنگِ این بخش منزلتان را به شما معرفی کنم و آموزش دهم.

رنگ اتاق نشیمن

چه معیارهایی را در انتخاب رنگ اتاق نشیمن باید در نظر داشته باشیم؟

1. رنگ هال و نشیمن را با توجه به رنگ و نقش دیگر وسایل و دکوریجات انتخاب کنید!

یکی از معیارهای مهمی که دکوراسیون نشیمنتان را اصولی می کند، در نظر گرفتن رنگ مبلمان و وسایل دیگر در انتخاب رنگ دیوارهای آن است. باید بدانید، مبلمان و دکوریجاتی که طرح و نقش و رنگ زیبایی دارند، در دیوارهایی به رنگ خنثی، جلوه بیشتری خواهند داشت.

بنابراین اگر نشیمن خانتان وسایل و دکوریجاتی پر طرح و نقش با رنگ های جسورانه و شاد دارد، پیشنهاد می کنم دیوارها را به رنگ های خنثی مانند سفید، کرم، خاکستری و بژ نقاشی کنید.

رنگ سفید دیوارهای هال و نشیمن

اما در مقابل، اگر رنگ مبلمان هال خانتان خنثی است و طرح و نقش کمی دارند، بهتر است دیوارها را به رنگ خنثی نقاشی نکنید تا فضایی خسته کننده و بی روح به وجود نیاید. مانند تصویر زیر که با دیواری به رنگ پاستِلی، فضایی زیبا در نشیمن ایجاد کرده است.

رنگ پاستلی دیوارهای اتاق نشیمن

نکته: برای این که فضایی منسجم و هماهنگ داشته باشید، رنگ دیوار را می توانید مانند یکی از وسایل یا دکوری های نشیمن انتخاب کنید. مانند هال زیر که رنگ دیوار و فرش در تناژ آبی است.

رنگ آبی دیوارهای اتاق نشیمن و ایجاد هارمونی

2. رنگ دیوار نشیمن را بر اساس میزان نور وارد شده به محیط آن انتخاب کنید!

معیار دیگری که اغلب هنگام انتخاب رنگ دیوار نشیمن نادیده گرفته می شود، میزان نور طبیعی است که وارد محیط آن می شود. توجه داشته باشید، نور تاثیر بسیاری بر جلوه رنگ دیوارها و انرژی موجود در محیط دارد که باید حتما آن را در تصمیم گیریتان در نظر داشته باشید:

– انتخاب رنگ برای فضاهایی که در طول روز، نور کمی دریافت می کنند:

اتاق های نشیمنی که در هیچ یک از ساعات روز، نور مستقیم خورشید وارد آن ها نمی شود، مانند آن هایی که پنجرشان رو به شمال است، همیشه محیط کم نور و نسبتا سردی دارند.

دقت داشته باشید، بهتر است مانند نشیمن زیر، رنگ های تیره را برای دیوارهای آن انتخاب نکنید. زیرا این رنگ ها، نورِ کم وارد شده به محیط را به خود جذب می کنند و باعث می شوند اتاق تاریک و دلگیر شود و کوچک تر از آن چه که هست، به نظر برسد.

رنگ تیره دیوارهای اتاق نشیمن

نکته: شاید با توضیحات بالا تصور کنید که رنگ های خیلی روشن، برای چنین نشیمن هایی مناسبند. اما توجه داشته باشید در این اتاق ها نور کمی وجود دارد، بنابراین نور کمی نیز توسط دیوارهای روشن بازتاب داده می شود که تاثیر آن چنانی بر دلبازتر شدن اتاق ندارد.

رنگ سفید مات دیوارهای اتاق نشیمن

در واقع دیوارهای روشن در محیط های کم نور، همانند عکس بالا، تیره و خاکستری به نظر می رسند و فضایی کم انرژی و کسل کننده به وجود می آورند. بنابراین برای حل این مشکل پیشنهاد می کنم از رنگ های مات در این نوع فضا استفاده نکنید.

رنگ بژ دیوارهای اتاق نشیمن

اما مشکل دیگری که در هال و نشیمن های کم نور وجود دارد، فضای نسبتا سرد آن ها است. بنابراین برای حل این مسئله، رنگ های گرم و یا رنگ های خنثی با ته رنگ گرم، مانند قهوه ای، قهوه ای مایل به زرد، بژ، سفید عاجی و کِرِم را برای دیوارها به کار ببرید تا به فضا انرژی و گرما انتقال دهند.

مثلا مانند نشیمن زیر می توانید رنگ گرم نارنجی را به عنوان دیوار تاکیدی استفاده کنید.

دیوار تاکیدی با رنگ نارنجی در اتاق نشیمن

– انتخاب رنگ برای فضاهایی که در طول روز نور زیادی دریافت می کنند:

اتاق های نشیمنی که در اغلب ساعت های روز نور مستقیم خورشید وارد محیط آن ها می شود، مانند آن هایی که پنجرشان رو به جنوب است، معمولا فضای روشن و گرمی دارند.

دقت داشته باشید با توجه به گرم بودن محیط این نشیمن ها، بهتر است دیوارهای آن را به رنگ های سرد و یا رنگ های خنثی با تُناژ سرد، نقاشی کنید تا در انرژی موجود در آن، تعادل ایجاد شود.

رنگ سبز دیوارهای اتاق نشیمن

رنگ بنفش دیوارهای اتاق نشیمن

نکته: همچنین دقت داشته باشید که انتخاب رنگ های بسیار روشن و یا براق برای این نشیمن ها مناسب نیست. زیرا این رنگ ها نسبتا نور زیادی بازتاب می دهند و ممکن است چشمتان را آزار دهند. بنابراین بهتر است از رنگ های نیمه روشن و مات در این محیط ها استفاده کنید.

همان طور که خواندید، رنگ مبلمان و وسایل نشیمن و میزان نور خورشیدی که وارد آن می شود، دو معیار مهم برای نقاشی دیوارها است که شما را در داشتن دکوراسیونی اصولی کمک می کند. اگر سوالی در این زمینه دارید، آن را در انتهای صفحه بگذارید تا با کمال میل پاسخ دهم.

توجه: تمامی مطالب این سایت برگرفته از دانش طراحان و دکوراتور های داخلی مدیا دکور می باشد و هرگونه کپی نوشته ها بدون ذکر منبع پیگرد قانونی دارد.


همچنین می توانید مطالب زیر را در سایت مدیا دکور مطالعه کنید:

– معرفی انواع مبل های راحتی و ویژگی های آن ها

– با انواع پارچه های رومبلی و ویژگی های آن ها آشنا شوید!

– چگونه از ترکیب رنگ و کاغذ دیواری در منزلمان استفاده کنیم؟

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید